(06-1)-5-333-222
Hétfőtől péntekig 8-17 óra között

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

3 illóolaj a szaunába a jó egészségért és stresszmentes hangulatért

2017.01.08
A szerencsésebbek otthonukban, mások wellness központokban és fitness termekben élvezhetik a szauna áldásos hatását. A fejüket ilyenkor gyakorta felütő járványok idején a jótékony illóolajoknak különösen nagy hasznát vehetjük.
tovább a cikkre

Kényeztető szaunázás télen is

2017.01.04
Röpködnek a mínuszok, mi is eshetne jobban ebben a zord időben, mint egy kényeztető, forró szaunázás? Lássuk, hogy miért érdemes rendszeresen elmerülnünk a gőzben, no meg persze a gondolatainkban!
tovább a cikkre

Nőies vs. férfias fürdőszobák

2016.12.27
Mitől nőies/férfias egy fürdő a színhasználaton és berendezésen túl? Meghatározzák-e a különböző tisztálkodási rituálék a helyiség kialakítását, és ha igen, mennyiben? Ezekre a kérdésekre keresünk választ alábbi blogbejegyzésünkben.
tovább a cikkre

A porcelánszaniter már a múlté, hódít az öntöttmárvány mosdó!

2016.12.05
Érdekli, miben rejlik az öntöttmárvány szaniterek egyre növekvő népszerűsége? Miben tudnak többet nyújtani, mint a szintén ellenálló és ízléses porcelán mosdók? Jelen bejegyzésünk lerántja a leplet az öntött márvány titkáról és bemutatja Önnek frissen érkezett Tokyo termékcsaládunkat is! Tartson velünk!
tovább a cikkre

Black Friday…? Az mégis micsoda?

2016.11.28
Bizonyára Önnek is feltűnt, hogy ebben a hónapban még a csapból is a „Black Friday” folyik, ám az újdonsült őrület oka, vagy épp célja sokak számára ismeretlen lehet. Bejegyzésünkben a Fekete Péntek eredetéről tudhat meg többet, és az is kiderül, mi köze van az elnevezésnek a könyveléshez.
tovább a cikkre

Csobbanjon velünk a karácsonyi meglepetések forgatagába!

2016.11.21
Legutóbbi írásunk már az ünnepekre hangolódás jegyében született, s mivel a Karácsony egyre közeledik, így aktuális posztunkban szintén az ajándékötletek állnak a középpontban.
tovább a cikkre

3 kézműves ajándék a fürdőszobába

2016.11.11
Jóllehet, karácsonyig még több mint 40-et kell aludnunk, az ajándékok beszerzését érdemes időben elkezdeni, pláne, ha idén egy kis kreativitást és egyéniséget is csempésznénk a jelentőségét vesztett dömpingáruk örvényébe. Bejegyzésünkben olyan házilag is elkészíthető ajándékokat mutatunk be, amelyek önmagukban, vagy egy nagyobb ajándék kísérőjeként is örömet okozhatnak az ajándékozott számára.
tovább a cikkre

Támogassa Ön is a Szent Márton Gyerekmentő Szolgálatot!

2016.11.04
Korábbi bejelentésünkhöz híven, folytatjuk társadalmi felelősségvállalási programunkat. Nemrégiben a Szent Márton Gyerekmentő Szolgálat működéséhez járultunk hozzá, melyet az évi átlag 2100, életveszélyes állapotban lévő gyermek mentését végző alapítvány működésének fejlesztésére fordíthat.
tovább a cikkre

Új fürdőszoba bútor és zuhanykabin kéne… de hogy fogom egyedül a 8-adikra felcipelni?

2016.11.02
Egy szép új szaniter vagy bútor mindig öröm a háznál – már ha sikerül a szállítását és a beszerelését problémamentesen megoldani. A Csapuniverzum gondol azokra is, akik emeletes lakóházban élnek, vagy túl idősek ahhoz, hogy a szállításban és az eltakarításban aktívan részt vegyenek. Bejegyzésünkben összefoglaljuk, milyen lehetőségekből választhat, ha épp óriás zuhanykabin vagy súlyos fürdőszoba bútor rendelését tervezi.
tovább a cikkre

Eldöntöttem! Vásárolok egy zuhanykabint. De melyiket is válasszam…?

2016.10.21
Nemrégiben a Dívány is hírt adott a remek ár-érték arányt képviselő zuhanykabin kínálatunkról. Webáruházunkban a mai napon egészen pontosan 261 fajta, válogatott minőségű zuhanykabinból választhat, így ha valamelyik lakberendezési magazinban korábban már kinézte magának „az” álom zuhanykabint, egészen biztos lehet benne, hogy kínálatunkban is megtalálja.
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?