(06-1)-5-333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Nyaralást idéző fürdőszobák

2017.08.10
Egyiptom, Görögország, Spanyolország….csodaszép helyek ámulatba ejtő építészeti jegyekkel. Aki valamelyik ország szerelmese, szívesen csempészi annak hangulatát az otthonába is. A fürdőszoba kiváló terep erre.    
tovább a cikkre

Egészségünk záloga a mindennapi fürdés?

2017.07.26
Hazánkban a mindennapos, alapos tisztálkodás mintegy negyven éve terjedt el, azóta furcsa szemmel nézünk azokra, akiknél hetente csak néhány alkalommal merül fel ez a ’rituálé’. A közismert vélekedés szerint a rendszeres fürdéssel sokat tehetünk az egészségünk fenntartásáért, a statisztikák alapján azonban nem minden európai országban osztják ezt a nézőpontot.
tovább a cikkre

Van értelme a nyári szaunázásnak?

2017.07.26
A szauna szeánszokról először a téli időszak jut eszünkbe, amikor ez a fajta kikapcsolódás igazi testet-lelket melengető érzést nyújt. ’Nyáron úgyis izzadunk eleget!’ – felkiáltás mellett felmerülhet a kérdés, van-e értelme a hőségben is beiktatni egy-egy szaunázással töltött délutánt vagy estét.
tovább a cikkre

Tegyük könnyebbé a fürdőszoba takarítást!

2017.07.26
A takarítás alapvetően egy olyan tevékenység, amire valljuk be őszintén, nehezen vesszük rá magunkat. Ez a fürdőszobák esetén hatványozottan érvényesül, jól megválasztott tisztítószerekkel viszont megkönnyíthetjük a dolgunkat. 
tovább a cikkre

Ön ismeri a tusolás történetét?

2017.07.26
A tusolás mindennapjaink része, de talán Önben is felmerült már a kérdés, hogyan indult hódító útjára. Most utánajártunk a történetének a kezdetektől egészen a mai, modern megjelenési formájáig. 
tovább a cikkre

Gondoskodjunk otthonunk egyik nem kívánatos lakójának eltüntetéséről

2017.07.25
A penész az a kellemetlen jelenség, ami egy nem szívesen látott vendégként lépten-nyomon megjelenik otthonunkban. Látszólag a pillanatnyi hangulatától függően csúfítja el a szobák falait, a fürdőszoba különböző részeit – kád, csempe, zuhanyzó -, vagy éppen a konyhát. A szemünket zavaró megjelenésen kívül az egészségre is ártalmas lehet, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül a problémát!
tovább a cikkre

Most elmondjuk, mire figyelj a csaptelep választása során

2017.07.25
Napjainkban az egyes termékek bőséges választéka áll rendelkezésünkre, de amikor nem a napi vagy heti szinten bevásárló kosarunkba kerülő dologról van szó, gyakran értetlenül állunk a polcok előtt. Többnyire ez a helyzet áll fenn akkor is, ha a konyhánkba vagy fürdőszobánkba keresünk új csaptelepet. Mivel nem mindenkinek van a kozvetlen környezetében egy profi vízszerelő, megosztjuk az alapvető jellemzőket, melyekre érdemes odafigyelni a döntés meghozatala során.Napjainkban az egyes termékek bőséges…
tovább a cikkre

Fürdőszobánk sunyi veszélyforrásai

2017.07.21
A baktériumok körbevesznek minket, szó szerint mindenhol ott vannak. Számtalan fajtájuk ismert, melyek nagy része kifejezetten kedveli a nedvességet, így otthonunk fürdőszobája az egyik kedvenc lakóhelyeként szolgálhat.
tovább a cikkre

Medencéhez, vagy csak úgy - napelemes kerti zuhany

2017.07.17
Mivel itt a forró nyár, szinte mindenhol aktuális a medence-kérdés. Akár megvan már a nyári csobbanás helye, akár még csak idén telepítjük a kertbe, biztosan szükséges néhány olyan kiegészítő, amire elsőre esetleg nem is gondoltunk. Később viszont áldhatjuk az eszünket, hogy ezt is beszereztük: ez a kerti zuhany.
tovább a cikkre

Tükör legendák

2017.07.06
Az ókorban az arcképet visszatükröző fényes felületeket, majd, a tükröt is isteni tárgynak tekintették, ami a bele tekintő lelkét mutatja meg. Az évszázadok során legendák és néphiedelmek születtek, sok még ma is tartja magát.
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?