raktarsopres

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Górcső alatt a finn és az infra szauna: tényleg jobb választás az egyik, mint a másik?

2017.09.11
A szauna pozitív hatásaival tisztában vagyunk, a külső hőmérséklet lehűlésével pedig egyre csábítóbb szabadidős elfoglaltsággá válik. Akik szem előtt tartják az egészségüket, rendszeresen iktatják be szabadidős tevékenységeik közé, mivel javítja az ízületek állapotát, rugalmasságát, sőt a reumás ízületi gyulladás kezelésében is hatékony lehet. A választás előtt állva jogosan merülhet fel, hogy finn vagy infra szaunába lépjünk-e be.
tovább a cikkre

Mennyi baktérium tapad a kezünkhöz napközben?

2017.09.04
Reggeltől estig számos kórokozó tapad a kezünkhöz, de a mikroorganizmusoktól nem minden esetben kell tartanunk. Az egyes baktériumok, gombák ugyanis elsősorban legyengült immunrendszer mellett jelenthetnek problémát.
tovább a cikkre

Ne hamarkodd el a zuhanykabin választást, mutatjuk mire figyelj

2017.08.22
Elsőre talán egyszerűnek látszik a zuhanykabin választásának gondolata, a választékkal szemben állva azonban gyakran ennek ellenkezőjét tapasztaljuk. A formák, kialakítások mellett rengeteg plusz funkcióval ellátott darabok is elérhetők a piacon, ami egyáltalán nem könnyíti meg a döntést. 
tovább a cikkre

Nyaralást idéző fürdőszobák

2017.08.10
Egyiptom, Görögország, Spanyolország….csodaszép helyek ámulatba ejtő építészeti jegyekkel. Aki valamelyik ország szerelmese, szívesen csempészi annak hangulatát az otthonába is. A fürdőszoba kiváló terep erre.    
tovább a cikkre

Egészségünk záloga a mindennapi fürdés?

2017.07.26
Hazánkban a mindennapos, alapos tisztálkodás mintegy negyven éve terjedt el, azóta furcsa szemmel nézünk azokra, akiknél hetente csak néhány alkalommal merül fel ez a ’rituálé’. A közismert vélekedés szerint a rendszeres fürdéssel sokat tehetünk az egészségünk fenntartásáért, a statisztikák alapján azonban nem minden európai országban osztják ezt a nézőpontot.
tovább a cikkre

Van értelme a nyári szaunázásnak?

2017.07.26
A szauna szeánszokról először a téli időszak jut eszünkbe, amikor ez a fajta kikapcsolódás igazi testet-lelket melengető érzést nyújt. ’Nyáron úgyis izzadunk eleget!’ – felkiáltás mellett felmerülhet a kérdés, van-e értelme a hőségben is beiktatni egy-egy szaunázással töltött délutánt vagy estét.
tovább a cikkre

Tegyük könnyebbé a fürdőszoba takarítást!

2017.07.26
A takarítás alapvetően egy olyan tevékenység, amire valljuk be őszintén, nehezen vesszük rá magunkat. Ez a fürdőszobák esetén hatványozottan érvényesül, jól megválasztott tisztítószerekkel viszont megkönnyíthetjük a dolgunkat. 
tovább a cikkre

Ön ismeri a tusolás történetét?

2017.07.26
A tusolás mindennapjaink része, de talán Önben is felmerült már a kérdés, hogyan indult hódító útjára. Most utánajártunk a történetének a kezdetektől egészen a mai, modern megjelenési formájáig. 
tovább a cikkre

Gondoskodjunk otthonunk egyik nem kívánatos lakójának eltüntetéséről

2017.07.25
A penész az a kellemetlen jelenség, ami egy nem szívesen látott vendégként lépten-nyomon megjelenik otthonunkban. Látszólag a pillanatnyi hangulatától függően csúfítja el a szobák falait, a fürdőszoba különböző részeit – kád, csempe, zuhanyzó -, vagy éppen a konyhát. A szemünket zavaró megjelenésen kívül az egészségre is ártalmas lehet, ezért ne hagyjuk figyelmen kívül a problémát!
tovább a cikkre

Most elmondjuk, mire figyelj a csaptelep választása során

2017.07.25
Napjainkban az egyes termékek bőséges választéka áll rendelkezésünkre, de amikor nem a napi vagy heti szinten bevásárló kosarunkba kerülő dologról van szó, gyakran értetlenül állunk a polcok előtt. Többnyire ez a helyzet áll fenn akkor is, ha a konyhánkba vagy fürdőszobánkba keresünk új csaptelepet. Mivel nem mindenkinek van a kozvetlen környezetében egy profi vízszerelő, megosztjuk az alapvető jellemzőket, melyekre érdemes odafigyelni a döntés meghozatala során.Napjainkban az egyes termékek bőséges…
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?