(06-1)-5-333-222
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Első medence vásárlás? Erre figyeljen!

2017.06.09
Juhú, forró napok jönnek! Végre itt a nyár, perzsel a nap, barnul a bőr, hideg a sör és lazulhatunk a medencében! Már akinek van. Ha Ön most áll mobil medence vásárlás előtt, adunk néhány tanácsot a könnyebb döntés érdekében.
tovább a cikkre

Álom-kerti party

2017.06.09
Biztosan észrevette, hogy egyre több kertből szűrődnek ki hétvégenként vidám társalgás hangjai, száll a grill ételek ínycsiklandó illata.  Ugye, jó lenne a barátokkal körbeülni az asztalt a szabadban, jókat nevetni, finomakat enni? Elég az álmodozásból, itt az ideje egy kerti partynak Önnél is!
tovább a cikkre

Hát én immár melyiket válasszam? Az öntöttmárvány zuhanytálcát, vagy az épített padlóösszefolyós zuhanyt?

2017.05.26
Tanácstalan vagy, melyiket zuhanyzót válaszd? Mindkettő rendelkezik megannyi előnnyel és hátránnyal. Mi felvázoljuk ezeket, de döntened neked kell.
tovább a cikkre

Gyermek érkezik - így alakítsd át a fürdőt aquaparkká

2017.05.22
Gyermeket váró szülőknek nem kis dilemma eldönteniük, hogy a leendő kis jövevényt milyen pancsolóhelyiséggel várják. Egyáltalán, hogyan lesz a romantikus fürdő családos aquapark? 
tovább a cikkre

Győzd le a macskajaj tüneteit – 3 életmentő tipp, ha kínoz a másnaposság

2017.05.11
Gyarló emberek vagyunk, feszegetjük a határainkat, és előfordul, hogy egy-egy átmulatott éjszaka alatt több pohár bor (koktél, vodka-narancs, kinek mi) csúszik le a kelleténél.
tovább a cikkre

Hölgyek előtérben¬ – csajosítsd, csinosítsd a fürdőszobád!

2017.05.02
Kidobtad az exed? Elköltözött a tesód? Vagy esetleg te költöztél végre külön a szülői házból? Így vagy úgy, de ha éppen egyedül tengeted napjaid, ne csüggedj, inkább vesd bele magad a lakásod átalakításába, legyen végre minden ott és úgy, ahogyan azt te eltervezted.
tovább a cikkre

Zuhanykabinra vágysz? Eláruljuk, miket tarts szem előtt!

2017.04.24
Előfordulhat, hogy beköltözéskor az újonnan megvásárolt lakás helyiségei nem pontosan a mi vágyainkat tükrözik, átalakításra van szükség.
tovább a cikkre

Fürdőd a feng shui szerint – így csináld

2017.04.18
A feng shui filozófiája többezer éves hagyományra tekint vissza, célja, hogy a tereket, legyen az a lakásban egy szoba, vagy akár a kert úgy rendezzük be, tárgyakat, növényeket olyan módon helyezzünk el, hogy a megfelelő energiák hasznosuljanak.
tovább a cikkre

Férfi a fedélzeten- a macsó-fürdőszoba titkai

2017.04.10
Férfiakat viszonylag ritkán kapunk rajta, amint épp divatmagazinok oldalait böngészik, vagy lakberendezési tippek után kutatnak a neten, esetleg egy sör mellett a legjobb barátjuknak az új tusfürdőjük csodás illatáról tartanának kiselőadást.
tovább a cikkre

„Ha majd kivágtátok az összes fát, kifogtátok az utolsó halat és megmérgeztétek az összes folyót, rá fogtok jönni, hogy a pénz nem ehető.”

2017.04.03
A 21. század népbetegsége a pazarlás. Pazaroljuk erőforrásainkat, pazaroljuk az ételt, édesvizet. 1994-ben az ENSZ rávilágított erre a problémára, azóta március 22-e meghatározó dátum; a víz világnapja.
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?