Blog

A csöpögő csap bosszantó jelenség. Olykor nem is mutat túl egy apró javítanivaló hibán, némi csaptelep szerelés, kisebb rutinmunka, és az élet megy tovább. Azonban az is előfordulhat, hogy a csöpögő csap komoly problémát takar. Akár rejtett csőtörés is állhat mögötte. Ha sokáig hagyjuk figyelmen kívül a csöpögő csapot, akkor bizony komoly vízszámla gyűlhet össze, mert a vízóra méri az elfolyó vizet, és ugyanúgy megjelenik a számlánkban, mintha felhasználtuk volna. Érdemes ezért szemfülesnek lenni, az első jeleknél ugrani. Például figyeljük a vízórát: pörög-e akkor, mikor épp el vannak zárva a csapok?

 

Ha azt tapasztaljuk, hogy csöpög a csap, azonnal járjunk utána, hogy mi állhat a háttérben. Ismerjük meg a különböző csaptelepek felépítését, jellemző hibáit, és a csaptelep javításának módszereit.

Hogyan néz ki a tökéletes fürdőszoba? Melyek a legfontosabb kérdések egy új fürdőszoba kialakításakor? Előfordul, hogy hiába a képes inspirálódás, szükségessé válnak a fürdőszoba berendezés tippek, kreatív ötletek. Ezért összeszedtük néhány kérdést, melyek segítenek elindulni az úton, amely az álomfürdőszobához vezet. Ahol a reggeli készülődés épp oly komfortos lesz, mint amennyire lazító az esti, forró zuhany, mely során elengedjük a nap problémáit.

2019.12.20 04:14

Nehezen indul a nap, kábán az arcunkra fröcskölünk némi hidegvizet arcmosásként, alig várjuk, hogy lefőjjön a kávé, és miközben a tükörbe nézünk, azon gondolkodunk, hogyan fogunk ebből a még párnától gyűrött arcból szalonképes külsőt csinálni?

2019.12.06 08:12

Mindannyian arra törekszünk, hogy szép, tiszta otthon vegyen minket körül. Sokan választják erre a célra a házi megoldásokat. Szódabikarbónával tisztítják mosdójukat, de van, aki a drasztikusabb sósavhoz fordul, míg mások az üdítőitalnak szánt kólával próbálják meg elérni a kívánt hatást: A vízkőmentes, ragyogó mosdót, fürdőszobát. Vajon mennyire hatékonyak ezek a módszerek, és hogyan tisztítsuk házilag otthonunk kényesebb helyiségeit?

2019.11.22 08:19

Mikor egy új konyhát tervezünk, akár átalakítás, akár egy új otthon kialakítása céljából, a tökéletesre törekszünk. Igyekszünk megteremteni a régóta vágyott álomkonyhát. Ahol a munka kényelmes és gyors, az eszközök kiszolgálnak minket. Figyelembe vesszük a konyhagépek funkcióit, a divatot, a megjelenést és a funkciót.

2019.11.08 08:10

Konyhánk tervezése során minden részletre igyekszünk tekintettel lenni. A konyhabútor és a gépek tervezése mellett a mosogató és a csaptelep is fontos eleme az álomkonyhának. A mosogató például a leggyakrabban használt eszköz, hiszen az étel előkészítése során ugyanúgy használjuk, ahogy főzés közben, hiszen egy-egy eszközt, edényt időnként el kell öblítenünk, a legalaposabban előkészített és megtervezett főzés során is. Érdemes minél praktikusabb, kényelmesebb mosogatómedencét választanunk. A gránit mosogató jó opció, főleg, ha a megjelenés is számít, hiszen eleganciában utánozhatatlan.

Egyre jobban terjed az a szemlélet, mely szerint a vegyszereket érdemes minél jobban kerülni, illetve kizárni a háztartásokból, amennyire lehet, helyettük pedig természetes alternatívákat alkalmazni, amik az egészséget kevésbé károsítják, és persze környezetkímélőbbek.

A gyermekkorhoz hozzátartoznak a félelmek. Ahogy gyermekünk értelmi és lelki fejlődésének hatására fokozatosan kinyílik számára a világ, úgy jelennek meg a félelmek is. Hiszen az ismeretlentől, a meg nem értett dolgoktól félünk, szorongást váltanak ki belőlünk. Ugyanez történik vele is, csak ő kevésbé tudja még értelmezni a világ jelenségeit, ezért akár sokkal többet szoronghat.

Mint minden helyiségben, a fürdőszobában is fontos a megfelelő világítás megléte. Az például nem kérdéses, hogy a hálóba meleg fényű darabokat érdemes válogatni. A fürdőben viszont már egészen más a helyzet, hiszen a fürdés mellett a családtagok itt borotválkoznak, készülődnek reggelente, és még sokáig sorolhatnánk.

Bizonyára, aki találkozott már régi típusú radiátorral, annak nem ismeretlen a probléma, amikor a benne lévő víz elkoszolódik és a fűtés egyre kevésbé hatékony. Ezek után nem meglepő, ha a fűtőtestben lévő víz mennyisége és minősége fontossá válik, amikor új melegítő vásárlására kerül a sor.

Kétségtelen, hogy egy lakásfelújítás rengeteg munkával jár, amihez a legtöbb embernek nincs kedve. Ilyenkor merül fel a lehetőség, hogy csak a falak színei változzanak meg, esetleg még egy átrendezés is belefér. De mi a helyzet a fürdőszobával, aminek csempézett falai vannak?

Nem győzünk eleget írni arról, hogy a medence zavartalan és kellemes használatához elengedhetetlen a megfelelő higiénia fenntartása. Ennek egyik tényezője a vízkezelés, hiszen a rossz minőségű víz nemcsak kellemetlen látvány, de akár bőrbetegségek, fertőzések melegágya is lehet. Azonban az optimális tisztasághoz nem elég a vized tisztaságáról gondoskodni.

Ha a fürdőszoba fűtéséről esik szó, sokszor merül fel a kérdés, hogy milyen megoldás lenne az ideális választás. Az elektromos fűtőpanelek közül sok modell nem bírja a vizet, azonban sokan ódzkodnak nagyobb fűtőtestre beruházni a helyiség méretei miatt. Erre szerencsére nincs is feltétlenül szükség, mivel ennél praktikusabb megoldás is létezik.

A zuhanykabin vagy a kád kihagyhatatlan eleme a fürdőszobának, hiszen a helyiség elsődleges funkciója a tisztálkodás, ezt pedig ezekben tudjuk megtenni. Mind zuhanykabinból, mind pedig kádból többféle áll rendelkezésre, ami a méretet, formát, illetve a funkciót illeti. Természetesen egyéni döntés kérdése, hogy milyet választunk a fürdőszobába, de figyelembe kell venni a helyiség adottságait is ahhoz, hogy olyan döntést hozzunk, ami később kényelmes használatot eredményez.

Mára már nem titok, hogy a szaunázás és a gőzfürdő jótékony hatással van az emberi testre. Nem véletlen, hogy a legtöbb wellness komplexumban találhatsz legalább egy szaunát, ahol a forróságban megszabadulhatsz a testedet gyötrő méreganyagoktól. De miért is kéne nyaralni menned egy kis kikapcsolódásért, ha mindezt megteheted otthon is?

A nyári időszakban a legtöbb családi ház udvarán megjelennek a kerti medencék, ami nem is csoda, hiszen nincs is jobb szórakozás a nagy melegben, mint hűsölni, strandolni, pláne, ha ez ingyen van, és nem is kell érte menni sehová.

Nagyon csábító a kellemesen langyos levegőjű nyári estéken élvezni a kerti bútorok kényelmét, és kint ejtőzni a teraszon, vagy lent az udvarban, azonban az ilyen kellemes időben szinte biztos, hogy meg kell küzdenünk a szúnyogokkal. Nemcsak mi szeretjük ugyanis a hűvös nyáresti levegőt, hanem ők is, ami számunkra rossz hír, mert az említett friss levegőnél csak egy valamit szeretnek jobban, mégpedig a vérünket.

Már a cikk legelején lelőjük a poént, ugyanis nem létezik olyan, hogy tökéletes zuhanykabin. Legalábbis olyan biztosan nem, ami mindenki számára ideális. Mások vagyunk, mások az igényeink, éppen ezért mást tartunk jónak, illetve a komfortosnak. Ebből adódóan pedig a zuhanykabinnal kapcsolatban is eltérő tulajdonságokat preferálhatunk.

Egy fürdőszoba kialakítása során az egyik legfontosabb kérdés, hogy kád, vagy zuhanykabin kerüljön a helyiségbe. Amennyiben elég nagyméretű a fürdőszoba, mindkettő elférhet. Ez nagyon praktikus megoldás, hiszen mindig választhatjuk azt, amire éppen időnk, vagy igényünk van.

Fürdőszoba világítása több szempontból is nagyon fontos. Hiszen számos aprólékos tevékenységet végzünk itt, de a tisztálkodáshoz sem árt, ha rendesen látjuk, hogy mit csinálunk. A borotválkozásnál, sminkelésnél például elengedhetetlen, hogy megfelelő mennyiségű, illetve intenzitású fényt kapjunk.

Valószínűleg már mindenki jól ismeri a felfújható karimájú, puhafalú medencéket, amik egyre több családi ház udvarán jelennek meg a meleg nyári hónapokban. Ezek a medencék kiváló alternatívát jelentenek az otthoni strandolásra, azonban sokszor okoz problémát, hogy viszonylag sérülékenyek, puha faluk könnyebben kilyukad.

Elsőre hihetetlenül abszurdnak hangzik a címben feltett kérdést, de meg kell, hogy döbbentsünk mindenkit: bizony, igaz, a szúnyogok egyebek mellett a vércsoport alapján választják ki, hogy kit szeretnek, és kit nem, azaz, hogy kit örvendeztetnek meg piros és viszkető csípéseikkel, és két hagynak békén.

Ha van medencéd, bizonyára azzal is tisztában vagy, hogy mekkora jelentősége van a higiéniának. A rossz vízminőség és a koszos medencefalak komoly egészségügyi kockázatot jelenthetnek a fürdőző családtagok számára. Ezt bizonyára te is szeretnéd elkerülni. Ezért most ellátunk néhány egyszerű, hasznos tanáccsal, melyek segítségével elébe mehetsz ezeknek a problémáknak.

Amikor a hétköznapok embere elhatározza, hogy ideje beszerezni egy medencét, az egész folyamat nagyon egyszerűnek tűnik. Hamar rájöhetsz viszont, hogy sokkal több tényezőből áll ez a vásárlás, mint gondolnád. Ha a hatalmas választék önmagában nem volna elég, még a megfelelő kiegészítőket is meg kell találnod, ráadásul a higiéniáról is célszerűbb előre gondoskodni.

Egy medence kiváló szabadidős programot biztosíthat a család számára a kertben. Különösen igaz ez a nyári kánikula időszakában, amikor a pancsolás nem csak élvezetes időtöltés, de a lehűlésről is gondoskodik a nagy forróságban. Ám egy medence fenntartásához és használatához szükség van néhány alapvető kiegészítőre is.

Egy medence beszerzése szinte minden kertes házban élő család nagy vágya. Elvégre a nyári kánikulában mindenki számára jól esik egy kis lehűlés, és a gyerekek számára is élvezetes, aktív időtöltést nyújthat. Viszont a zavartalan használathoz fontos, hogy kellően tisztán tartsd a medencét, különben bealgásodik és kórokozók melegágyává is válhat.

Te is jártál már úgy, hogy néhány hónap elteltével a zuhanyfej egyszerűen minden irányba spriccelt, csak arra nem, amerre kellene? Ez bizony előfordul, ha nem vagy elég gondos a takarítások alkalmával. A vízkövesedés természetes belejárója a vizesblokk használatának és ilyenkor előfordulnak az ilyen típusú balesetek.

A kerti medence tisztántartásának fontos része, hogy rendszeresen kiszedjük belőle a látható szennyeződéseket, de sajnos pusztán ettől még nem lesz kristálytiszta és hívogató a vize, amiben szívesen mártózunk egyet. Különösebb kezelés nélkül a kerti medencék vize egy idő után zöldül, és minden lesz, csak hívogató nem. Ezt a problémát vegyszerezéssel tudjuk kiküszöbölni, persze nagyon nem mindegy, hogy mit és mennyit öntünk pontosan medencénkbe.

Medencetulajdonosként nyilván tisztában vagy azzal, hogy a takarítás időigényes és időnként macerás feladat. Egyértelmű, hogy arra vágysz, hogy kevesebb legyen a feladat és több időd legyen kiélvezni a nyarat és a pancsolást, különben nem vásároltál volna medencét. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a kevesebb munka nem elérhetetlen álom?

Jacuzzira meglehetősen sokan vágynak. És hát miért ne vágynának? Elvégre egy pezsgőfürdő remek módja a kikapcsolódásnak. A megvalósításig viszont már annál kevesebben jutnak el. Pedig mennyire menő lenne, ha csak egyszerűen kisétálnál a teraszra és máris elmerülhetnél a bugyogó habok között!

Ha van kerted, bizonyára neked is megfordult már a fejedben, hogy jól mutatna benne egy jacuzzi. Ráadásul ez helyszíne lehetne a baráti összejöveteleknek vagy épp egy kis esti romantikázásnak. Remekül hangzik, nem igaz? Persze, az már kevésbé, hogy meg is kell építeni, talán éppen ez volt az, ami eltántorított, vagy éppen a jacuzzival járó munkák.

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, minden helyiség esetében felmerül a kérdés, hogy milyen arculatot is szeretnél kialakítani. A lehetőségeket ráadásul jelentősen lehatárolja a helyiség mérete és adottságai, nem beszélve a költségvetésről. Ha most tervezed a fürdőszobád felújítását, íme néhány tanács, amivel könnyebben megtalálhatod a tökéletes megoldásokat.

A fürdőszoba alapvetően a tisztálkodáshoz való, vannak azonban, akik számára ez a helyiség a nyugalom szigete, illetve lehetőség a kikapcsolódásra. Ők azok az emberek, akik hosszasan képesek feküdni egy kád jó meleg, illatos vízben, és élvezni a nyugalmat, relaxálni. Ha abba a csoportba tartozunk, akik számára ez az igazi pihenés, érdemes lehet olyan kádra beruházni, ami még jobban hozzájárul ahhoz, hogy teljesen fel tudjunk töltődni. Egy ilyen lehet a hidromasszázs kád, ami számtalan funkcióval segít abban, ahogy még jobban élvezzük a fürdéssel töltött időt, és minél inkább ellazuljunk.

Sokan vágynak arra, hogy saját kis lagúnát alakítsanak ki otthon. Miért is ne vágyna erre valaki? Habár a fürdőben az elsődleges célod a tisztálkodás, de miért ne lehetne egyben tökéletes tere a kikapcsolódásnak is? Napjainkban már arra is rengeteg lehetőséged van, hogy egy kis wellness-részleget alakíts ki. Ám a fürdőszoba felújítása akkor is fejtörést okozhat, ha nem törsz ekkora babérokra.

Amikor a kert berendezésére kerül a sor, komoly fejtörést okoz, hogy milyen alapanyagot lenne célszerű választani. A listát napjainkban kétségtelenül a rattan vezeti. Azonban érdemes más típusokra is egy kis figyelmet szentelni, mivel rengeteg más alternatíva is rendelkezésre áll. A fém bútordarabok például remek választásnak bizonyulhatnak a szabadban.

Napjainkra már nem csak előre legyártott zuhanykabinok közül válogathatsz, ha a fürdőszoba felújítására kerül a sor. Egy saját zuhanyzó megépítése, bár több munkával járhat, lehetővé teszi, hogy úgy alakítsd a vizesblokkot, ahogyan csak szeretnéd. De hogyan építheted meg hatékonyan és milyen lehetőségeid vannak, ha egyedi kialakítást szeretnél? Megmutatjuk.

A takarítás minden lakásban egyenlő a szükséges rosszal. Te is el tudnál képzelni jobb időtöltést, mint hogy a zuhany falát súrold, nem igaz? A baj csak az, hogy ezt a munkát takarítónő nélkül nem tudod megspórolni. Az egészség megőrzéséhez viszont elengedhetetlen a higiénia. Tehát nincs mese: takarítani kell.

A WC tisztítást, annak ellenére, hogy nem egy közkedvelt feladat, nem bonyolult elvégezni, de még így is van egy meghatározott módja, aminek segítségével a lehető leghatékonyabban távolíthatóak el a baktériumok és a fertőzések. A megfelelő módszer alkalmazása ráadásul időt és energiát spórol meg.

A fürdőszobát ma már nem csupán praktikus és funkcionális helyiségként használjuk, hanem előtérbe került a benne történő pihenés és a személyes jelleg. Mivel a fürdőszobában kezdjük, illetve fejezzük be a napot, a helyiség maga egyre fontosabb lett mind a relaxáció, mind design szempontjából. Manapság nem elégedünk meg semmitmondó csempével végigpakolt falakkal és a kötelező berendezésekkel. A fürdőszoba ugyanolyan fontos elemmé vált egy építkezés vagy egy átalakítás során, mint az összes többi helyiség. Ebből adódóan előfordulhat, hogy a praktikus elemek mellett olyan berendezések is bekerülnek, amik leginkább a személyes ízlésért felelnek, esetleg a wellness életérzést szolgálják. A fürdőszoba szekrényeknek ezekhez a megváltozott körülményekhez kell igazodniuk, és az alapvető rakodóterek mellett okos elrendezéssel, illetve korszerű designnal kell rendelkezniük. A széles piaci kínálatnak köszönhetően bárki megtalálhatja a kedvére valót, legyen szó méretről, elrendezésről, textúráról, formáról vagy éppen színről. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a fürdőszobából, érdemes a bevásárlás előtt alapos tervet készíteni, így nem érheti váratlan meglepetés.

Amikor a belső világítás megtervezésére kerül sor, a fürdőszoba sokszor a háttérbe szorul. A legtöbben eleve nem hiszik el, hogy a fürdővel is foglalkozni kell, helyette inkább eltolják a hangsúlyt a nappalira, a konyhára és a hálószobára. Ilyen esetekben gyakran csak egyetlen mennyezeti világítás van, és ennek az egy fényforrásnak kell bevilágítania mindent, még a tükörhöz sem tesznek semmit. Köszönhetően az otthon is egyre elterjedtebbé váló wellness érzésnek, a fürdőszobai helyiség részei lesznek a szaunák, masszázskádak és pezsgőfürdők. A kellemes, pihentető hangulat megteremtéséhez megfelelő világítás szükséges, így a lámpák elhelyezése extra figyelmet igényel. Az erre fordított idő garantáltan megtérül, hiszen végül is a fürdőszoba az a hely, ahol elkezdi és befejezi a napot. Egy jó világítási terv valójában a fények rétegeiből tevődik össze, és ezek összessége elegendő világítást bocsát zuhanyzáshoz, borotválkozáshoz, sminkeléshez, ráadásul megfelelő hangulatot biztosít a relaxáláshoz. Úgy kell elképzelni, hogy a lámpák, legyen szó a fővilágításról, a tükröt megvilágító eszközről és a spotégőkről, külön-külön rétegeket képeznek. Az adott lámpához tartozó réteg csak a saját területére koncentrál, és bár előfordulhat, hogy érint mást is, de fókusza nem azon van.

A radiátor, legyen szó táv- vagy központi fűtésről, az egyik legkényelmesebb és legbiztonságosabb fűtési mód. A gázkonvektorok esetében ugyanis évente legalább egyszer szerelőt kell hívni, aki alaposan átnézi a berendezést, ráadásul még ígyis előfordulhat gázszivárgás, vagy szén-monoxid keletkezhet a lakásban. A radiátorok esetében csupán arra kell figyelni, hogy megfelelően működjenek, azaz egyforma hőmérséklettel kell rendelkezniük alul és felül, ami egyszerű kézrátétellel ellenőrizhető. A megfelelő működéshez azonban minden évben, még a nagyobb hidegek megérkezése előtt érdemes légteleníteni a radiátort, amihez viszont nem szükséges a szerelő közbenjárása, mert otthon ön is könnyen és gyorsan elvégezheti.

A technika fejlődése az otthonunkat sem hagyja érintetlenül. Okos a sütőnk, a hűtőnk, a biztonsági rendszerünk, a garázskapunk és a fűtés. Vagyis ezek az eszközök ott vannak a konyhában, a nappaliban, a hálóban, az udvaron, a sorból persze a fürdőszoba sem maradhat ki.

Bizonyára Ön is rendezett, „kuckós” fürdőszobára vágyik, ahol minden használati tárgy megtalálja a helyét. Stílusos fürdőszobai kiegészítőink –funkciójuk betöltése mellett – a fürdőszoba hangulatát is garantáltan feldobják!

Sokan váltanának a hagyományos zuhanyzós megoldásról egy praktikus és esztétikus zuhanykabinra, ám gyakran csak a kereskedésben szembesülnek az óriási választékkal és a döntés nehézségével.  Segítünk választani, összeszedtük röviden, mire érdemes figyelni zuhanykabin vásárlása előtt.

A kisméretű lakás, apróbb helységek, szűk fürdő sokunknak megkeserítik az életét.

Sóhajtozunk, vágyakozunk, bárcsak pár négyzetméterrel lenne tágasabb, a belmagasság kicsivel több, irigykedve vizslatjuk barátaink otthonát, titokban magunkban kesergünk, hogy nekünk miért nem adatott meg ekkora rendelkezésre álló tér.

Nos, ha a méreteken nem feltétlen tudunk változtatni, optikai trükkökkel, rafinált falfestéssel javíthatjuk a térérzékelést, tágíthatjuk a teret fürdőszobánkban!

A szauna pozitív hatásaival tisztában vagyunk, a külső hőmérséklet lehűlésével pedig egyre csábítóbb szabadidős elfoglaltsággá válik. Akik szem előtt tartják az egészségüket, rendszeresen iktatják be szabadidős tevékenységeik közé, mivel javítja az ízületek állapotát, rugalmasságát, sőt a reumás ízületi gyulladás kezelésében is hatékony lehet. A választás előtt állva jogosan merülhet fel, hogy finn vagy infra szaunába lépjünk-e be.

Férfiakat viszonylag ritkán kapunk rajta, amint épp divatmagazinok oldalait böngészik, vagy lakberendezési tippek után kutatnak a neten, esetleg egy sör mellett a legjobb barátjuknak az új tusfürdőjük csodás illatáról tartanának kiselőadást.

2019.11.12 13:58

Ahogy közeleg a karácsony, egyre lelkesebben tervezzük az ünnepet. Az adventi díszítéstől a menüig mindent a lehető legtökéletesebben próbálunk meg kivitelezni. Hiszen a készülődés ugyanúgy hozzátartozik ehhez a kellemes időszakhoz, mint

maga az ünnep. A fények, illatok, hangulat, minden akkor tökéletes, ha sikerül általuk megidézni a karácsony utánozhatatlan hangulatát, elhozni otthonunkba az ünnep örömét.

Reggeltől estig számos kórokozó tapad a kezünkhöz, de a mikroorganizmusoktól nem minden esetben kell tartanunk. Az egyes baktériumok, gombák ugyanis elsősorban legyengült immunrendszer mellett jelenthetnek problémát.

Elsőre talán egyszerűnek látszik a zuhanykabin választásának gondolata, a választékkal szemben állva azonban gyakran ennek ellenkezőjét tapasztaljuk. A formák, kialakítások mellett rengeteg plusz funkcióval ellátott darabok is elérhetők a piacon, ami egyáltalán nem könnyíti meg a döntést. 

Köszöntünk a csapuniverzum.hu világában!

Nézz körbe a webáruházunkban és válaszd ki a megfelelő fürdőszoba bútort, zuhanykabint, fürdőkádat, egyéb szanitereket. Számos gyártó termékeit kínáljuk, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb árú terméket. Magas minőségű termékeinkkel hosszú távra tervezhet.

Minden termékünknél megadjuk a megfelelő döntéshez szükséges nélkülözhetetlen információkat, viszont ha mégis kérdés merül fel, akkor szakértő ügyfélszolgálatos kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Nálunk a fürdőszoba a  ház legfontosabb helysége

Mindent megtalálhatsz nálunk, ami a fürdőszoba felszereléséhez szükséges. Akár zuhanykabint, kádat, vagy egy törölköző akasztót keresnél, a Csapuniverzumban megtalálhatod.

Széles választékunkból kiválaszthatod a tökéletes fürdőszoba alkotóelemeit.

Élményt is nyújtunk a vásárlás mellett

Webáruházunk kialakításakor fontos volt számunkra, hogy könnyen kezelhető, modern kinézetű áruházzal álljunk a vásárlóink rendelkezésére. A megrendelés után akár ingyenes házhozszállítással és 15 napos pénzvisszafizetési garanciával is kedveskedünk megrendelőinknek.

Szakértő beszerelő munkatársaink a megvásárolt termékek beüzemelésében is segítséget nyújtanak.

Mi akkor vagyunk boldogok, ha Te elégedett vagy

Termékeink, szolgáltatásaink a Te kényelmedet szolgálják. Reményeink szerint a széles választékunk el fogja nyerni a tetszésed, és hosszú távon elégedett leszel webáruházunkkal, termékeinkkel.

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a csapuniverzum.hu csapata

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu olcso.hu