Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Bejegyzések

Ezeket vedd figyelembe, ha zuhanyépítésen gondolkodsz

2018-06-12 09:14:47

Az épített zuhanyok mellett szóló legnagyobb előny, hogy szabad kezet kapsz a méret és a kialakítás tekintetében, vagyis a kialakítása maximálisan igazodik az igényeidhez és a fürdőszobád méreteihez. De milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a tervezés során, milyen méretekkel számolj, egyáltalán mikor érdemes ezt az alternatívát választanod?

tovább a cikkre

3+1 kérdés, ami valószínűleg mindenki fejében felmerül, aki medencét tervez

2018-05-29 12:54:25

A jó idő beköszöntével  sokakban felmerül, milyen jó lenne, ha egy vízzel teli medence várná őket haza egy forró, nyári nap végén.  Persze vannak, akik a kerti medencét a hétvégi partikkal kötik össze.

Mindegy, milyen indíttatásból döntünk a medence mellett, a tettek mezejére lépve kérdések tömkelege merül fel bennünk. Bár ahány ház, annyi igény, ezek között vannak olyanok, amelyek szinte minden tervezgető listájára felkerülnek. Most megválaszoljuk a 4 leggyakoribbat.

tovább a cikkre

Az elektromos kerékpár a biciklik Rolls-Royce-a lett?

2018-06-08 08:38:27

Van néhány közlekedési eszköz, amivel a dugókat elkerülve, kényelmesen érhetünk célba és a parkolásával sincs különösebb gondunk. Ezek közé tartozik az elektromos bicikli, ami ma már egyáltalán nem hasonlít a néhány évtizede elterjedt, idősebb korosztály körében használt elődjére. De miért jobb ez az alternatíva a klasszikus kerékpárnál és van-e hátránya?

tovább a cikkre

Erre az 5 kérdésre jobb, ha tudjuk a választ az otthoni játszótér kialakítása előtt

2018-06-06 11:26:56

A gyerekeknek nem feltétlenül kell a játszótérre menniük, ha homokozni vagy csúszdázni támad kedvük. A kertünkben is kialakíthatunk egy kisebb játékszigetet, ahol levezethetik az energiájukat. Persze a választékot látva könnyen elszaladhat velünk a ló, és olyan darabokat is beszerezhetünk, ami később csak a helyet foglalja.

Valószínűleg nem kell tartanunk attól, hogy a kertünk egyik új elemére feleslegesen adtunk ki a pénzt, ha a következő 5 kérdést megválaszoljuk, mielőtt elindulunk a beszerzőkörútra.

tovább a cikkre

Így óvhatod meg a lakásod és a bőröd épségét a cicád karmaitól

2018-06-04 07:56:27

Bár a cicák alapvetően imádnivaló szőrgombócok, a róluk kialakult bájos képet pillanatok alatt tökre tudja tenni, amikor a kis karmaikkal nekiesnek a kedvenc bútorainknak. A kis fegyvereiknek egykor megvolt a funkciójuk – a vadászat, a harc és a mászás során –, de a lakásban tartva jobban örülnénk, ha nem fennék minden útjukba kerülő holmin a körmeiket.

tovább a cikkre

Milyen az ideális nyúlketrec?

2018-06-01 05:53:39

A nyuszik a napjuk nagy részét a ketrecükben töltik, ezért fontos, hogy olyan darabot válasszunk nekik, ahol jól érezik magukat. A döntés különösen a kezdő gazdik számára okozhat fejtörést, hiszen elsőre nem egyértelmű, hogy ennek során nemcsak a kedvencünk igényeit kell figyelembe vennünk, hanem a saját szempontjainkat is – hiszen a takarítása a mi feladatunk lesz.

tovább a cikkre

Ezt a 3 járványt a középkor rémeként emlegetik

2018-05-29 12:31:05

Az ókorban nagy népszerűségnek örvendett a fürdőzés, a középkorban viszont nagyot fordult a világ és ez a tevékenység háttérbe szorult – sőt sokan kártékonynak találták. De milyen következményekkel járt mindez és vajon a napjainkban gyakorivá vált napi két alkalom soknak tekinthető?

tovább a cikkre

Medenceválasztási kisokos: mi a különbség a 4 leggyakoribb típus között?

2018-05-29 14:38:18

Mielőtt belevetjük magunkat a medence beépítésével kapcsolatos munkálatokba, szembesülünk a kínálatdömpinggel. A formák, méretek és anyagok között kapkodjuk a fejünket, és próbálunk dűlőre jutni – hiszen a legjobb alternatíva mellett akarjuk letenni a voksunkat.

Ezúttal megmutatjuk a leggyakoribb típusokat és az ezekkel kapcsolatos lényeges tudnivalókat. Reméljük, ezzel sikerül egy kicsit könnyebbé tennünk a választást.

tovább a cikkre

Így látják a zuhanyzást a filmesek és a reklámiparban dolgozók

2018-05-31 10:31:30

Bár a tusolás egy teljesen hétköznapi tevékenység, a filmesek képesek egy sokkal izgalmasabb perspektívából megközelíteni. Ennek bizonyításként elhoztunk egy meghökkentő reklámot, illetve néhány klasszikusnak számító filmjelenetet –nem csak egy műfajból.

tovább a cikkre

Így lehetsz energiabomba tavasszal – ötletek a vitaminokon túl

2018-05-29 10:26:13

A hőmérséklet emelkedésével szívünk szerint egész nap pörögnénk, de gyakran előfordul, hogy reggel úgy érezzük, valami visszahúz a párnák közé, napközben pedig állva is el tudnánk aludni. A tavaszi fáradtság ellen szerencsére tehetünk, és erre van a vitaminok szedésénél élvezetesebb recept. Persze ezek hatékonyságát és fontosságát nem vitatjuk, de tény, hogy ha a lelki feltöltődésre is hangsúlyt helyezünk, lényegesen kiegyensúlyozottabbnak leszünk.

tovább a cikkre
Ugrás az oldal tetejére