Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Bejegyzések

Szúnyogcsípés kezelése, viszketés enyhítése

2019-07-09 14:20:49 Révai Csaba

Nagyon csábító a kellemesen langyos levegőjű nyári estéken élvezni a kerti bútorok kényelmét, és kint ejtőzni a teraszon, vagy lent az udvarban, azonban az ilyen kellemes időben szinte biztos, hogy meg kell küzdenünk a szúnyogokkal. Nemcsak mi szeretjük ugyanis a hűvös nyáresti levegőt, hanem ők is, ami számunkra rossz hír, mert az említett friss levegőnél csak egy valamit szeretnek jobban, mégpedig a vérünket.

tovább a cikkre

Szúnyoglárva irtása medencében? Így csináld!

2019-07-09 10:19:18 Révai Csaba

A nyári időszakban a legtöbb családi ház udvarán megjelennek a kerti medencék, ami nem is csoda, hiszen nincs is jobb szórakozás a nagy melegben, mint hűsölni, strandolni, pláne, ha ez ingyen van, és nem is kell érte menni sehová.

tovább a cikkre

Melyik vércsoportot szeretik szúnyogok?

2019-07-04 11:36:52 Révai Csaba

Elsőre hihetetlenül abszurdnak hangzik a címben feltett kérdést, de meg kell, hogy döbbentsünk mindenkit: bizony, igaz, a szúnyogok egyebek mellett a vércsoport alapján választják ki, hogy kit szeretnek, és kit nem, azaz, hogy kit örvendeztetnek meg piros és viszkető csípéseikkel, és két hagynak békén.

tovább a cikkre

Merevfalú medence földbe süllyesztése? Csináljuk!

2019-06-28 08:25:41 Révai Csaba

Valószínűleg már mindenki jól ismeri a felfújható karimájú, puhafalú medencéket, amik egyre több családi ház udvarán jelennek meg a meleg nyári hónapokban. Ezek a medencék kiváló alternatívát jelentenek az otthoni strandolásra, azonban sokszor okoz problémát, hogy viszonylag sérülékenyek, puha faluk könnyebben kilyukad.

tovább a cikkre

Tudtad milyen egyszerű egy medence falának a tisztítása?

2019-06-19 09:28:08 Révai Csaba

Nem győzünk eleget írni arról, hogy a medence zavartalan és kellemes használatához elengedhetetlen a megfelelő higiénia fenntartása. Ennek egyik tényezője a vízkezelés, hiszen a rossz minőségű víz nemcsak kellemetlen látvány, de akár bőrbetegségek, fertőzések melegágya is lehet. Azonban az optimális tisztasághoz nem elég a vized tisztaságáról gondoskodni.

tovább a cikkre

Kerti medence vegyszerezése egyszerűen

2019-06-13 08:51:12 Révai Csaba

A kerti medence tisztántartásának fontos része, hogy rendszeresen kiszedjük belőle a látható szennyeződéseket, de sajnos pusztán ettől még nem lesz kristálytiszta és hívogató a vize, amiben szívesen mártózunk egyet. Különösebb kezelés nélkül a kerti medencék vize egy idő után zöldül, és minden lesz, csak hívogató nem. Ezt a problémát vegyszerezéssel tudjuk kiküszöbölni, persze nagyon nem mindegy, hogy mit és mennyit öntünk pontosan medencénkbe.

tovább a cikkre

Kerti medence tisztítása kevés munkával, könnyedén

2019-06-06 07:34:42 Révai Csaba

Medencetulajdonosként nyilván tisztában vagy azzal, hogy a takarítás időigényes és időnként macerás feladat. Egyértelmű, hogy arra vágysz, hogy kevesebb legyen a feladat és több időd legyen kiélvezni a nyarat és a pancsolást, különben nem vásároltál volna medencét. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a kevesebb munka nem elérhetetlen álom?

tovább a cikkre

Jacuzzit a teraszra? Így valósíthatod meg

2019-05-28 08:51:45 Révai Csaba

Jacuzzira meglehetősen sokan vágynak. És hát miért ne vágynának? Elvégre egy pezsgőfürdő remek módja a kikapcsolódásnak. A megvalósításig viszont már annál kevesebben jutnak el. Pedig mennyire menő lenne, ha csak egyszerűen kisétálnál a teraszra és máris elmerülhetnél a bugyogó habok között!

tovább a cikkre

Kézizuhany karbantartás kisokos

2019-05-21 10:56:47 Révai Csaba

Te is jártál már úgy, hogy néhány hónap elteltével a zuhanyfej egyszerűen minden irányba spriccelt, csak arra nem, amerre kellene? Ez bizony előfordul, ha nem vagy elég gondos a takarítások alkalmával. A vízkövesedés természetes belejárója a vizesblokk használatának és ilyenkor előfordulnak az ilyen típusú balesetek.

tovább a cikkre

Válogatott fürdőszobai világítás ötletek

2019-05-15 06:30:03 Révai Csaba

Mint minden helyiségben, a fürdőszobában is fontos a megfelelő világítás megléte. Az például nem kérdéses, hogy a hálóba meleg fényű darabokat érdemes válogatni. A fürdőben viszont már egészen más a helyzet, hiszen a fürdés mellett a családtagok itt borotválkoznak, készülődnek reggelente, és még sokáig sorolhatnánk.

tovább a cikkre
Ugrás az oldal tetejére