raktarsopres

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Kerekítsd fel! - Most Ön is segíthet.

2017.02.16
Amikor szembesülünk a sérült emberek kiszolgáltatottságával, akkor úgy érezzük, hogy mindenre van pénz ebben az országban, csak éppen arra nem, amire igazán szükséges lenne áldozni. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat elindított egy olyan adományozási rendszert, ahol a sok kicsi bizony sokra megy és a befolyt összeg valóban oda kerül, ahová az önzetlen adakozók szánták.
tovább a cikkre

Támogassa Ön is a Szent Márton Gyerekmentő Szolgálatot!

2016.11.04
Korábbi bejelentésünkhöz híven, folytatjuk társadalmi felelősségvállalási programunkat. Nemrégiben a Szent Márton Gyerekmentő Szolgálat működéséhez járultunk hozzá, melyet az évi átlag 2100, életveszélyes állapotban lévő gyermek mentését végző alapítvány működésének fejlesztésére fordíthat.
tovább a cikkre

A bajai mentőállomás tervei a Csapuniverzum adományával valósultak meg

2016.08.26
Hamarosan átadásra kerülnek azok az orvosi műszerek, melynek révén a bajai mentőállomás műszerparkja jelentős bővítésen, korszerűsödésen eshet át. Helyi vállalkozás lévén, a Csapuniverzum hosszú távú felelősségének érzi a város és a környék támogatását, melynek első lépése a Mosolyért Egyesület segítségével történt meg.
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?