raktarsopres

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Nyaralást idéző fürdőszobák

2017.08.10
Egyiptom, Görögország, Spanyolország….csodaszép helyek ámulatba ejtő építészeti jegyekkel. Aki valamelyik ország szerelmese, szívesen csempészi annak hangulatát az otthonába is. A fürdőszoba kiváló terep erre.    
tovább a cikkre

Hölgyek előtérben¬ – csajosítsd, csinosítsd a fürdőszobád!

2017.05.02
Kidobtad az exed? Elköltözött a tesód? Vagy esetleg te költöztél végre külön a szülői házból? Így vagy úgy, de ha éppen egyedül tengeted napjaid, ne csüggedj, inkább vesd bele magad a lakásod átalakításába, legyen végre minden ott és úgy, ahogyan azt te eltervezted.
tovább a cikkre

Férfi a fedélzeten- a macsó-fürdőszoba titkai

2017.04.10
Férfiakat viszonylag ritkán kapunk rajta, amint épp divatmagazinok oldalait böngészik, vagy lakberendezési tippek után kutatnak a neten, esetleg egy sör mellett a legjobb barátjuknak az új tusfürdőjük csodás illatáról tartanának kiselőadást.
tovább a cikkre

Nőies vs. férfias fürdőszobák

2016.12.27
Mitől nőies/férfias egy fürdő a színhasználaton és berendezésen túl? Meghatározzák-e a különböző tisztálkodási rituálék a helyiség kialakítását, és ha igen, mennyiben? Ezekre a kérdésekre keresünk választ alábbi blogbejegyzésünkben.
tovább a cikkre

3 kézműves ajándék a fürdőszobába

2016.11.11
Jóllehet, karácsonyig még több mint 40-et kell aludnunk, az ajándékok beszerzését érdemes időben elkezdeni, pláne, ha idén egy kis kreativitást és egyéniséget is csempésznénk a jelentőségét vesztett dömpingáruk örvényébe. Bejegyzésünkben olyan házilag is elkészíthető ajándékokat mutatunk be, amelyek önmagukban, vagy egy nagyobb ajándék kísérőjeként is örömet okozhatnak az ajándékozott számára.
tovább a cikkre

„A víz minden lyukat megtalál” - 4 részlet, amire a zuhanykabin beépíttetésénél feltétlenül figyelni kell

2016.09.21
Első körben érdemes leszögezni: természetesen lehetséges a zuhanykabint sietve, minimális anyagköltséggel is beépíteni, ám ennek levét nem az „elkövető”, hanem minden bizonnyal mi fogjuk majd „elfogyasztani”… 
tovább a cikkre

Fürdőszoba felújításra vállalkozik? Elmondjuk, mire kell ügyelnie.

2016.08.22
Nincs is annál izgalmasabb feladat, mint amikor az ember beleveti magát a fürdő újjáépítésébe. Azonban a klasszikus bútorok, szappantartók és zuhanypanelek világán kívül a burkolatok és csaptelepek univerzumában is el kell tudni igazodnia.
tovább a cikkre

Minden kész, már csak a fürdőszoba bútor kiválasztása maradt hátra? Segítünk!

2016.08.12
Az ember néha a hosszadalmas építkezés, vagy egy körülményesebb felújítás közben felteszi magának a kérdést: érdemes-e időt nem sajnálva, még az ideális fürdőszoba bútor kiválasztásába is külön energiát ölni? A válasz: igen! Bejegyzésünkben igyekszünk körüljárni, milyen tényezőket érdemes mérlegelni, hogy a helyiségbe végül szemrevaló bútor kerüljön.
tovább a cikkre

Csaptelepek a fürdőben – segítünk, hogy könnyebb legyen a választás

2016.08.01
Egy fürdő hangulatát nem csak a csempe színe, vagy a helyiség megvilágítása befolyásolja… a szaniterek minősége, anyaga, designja mind-mind döntő szerephez jut abban, hogy a család, a vendégek a fürdőszobába belépve végül úgy érzik: „Ide kellemes bejönni, itt jól érzem magam”. A funkció tökéletesen megbízható és tartós betöltése mellett így a csaptelepeknek egyéb céloknak is meg kell felelnie.
tovább a cikkre

Tippek a fürdőszoba tisztán tartásához: csak természetesen!

2016.07.08
Az üzletekben, drogériában kapható vegyszerek amellett, hogy károsak a környezetre nézve, sokszor rendkívül drágák is. Érdemes tehát természetes anyagokon alapuló alternatívákat keresni és azokat saját fürdőszobánkban letesztelni. Egy idő után eszünkbe sem fog majd jutni, hogy „vészhelyzet” esetén a régi vegyszereinkhez nyúljunk!
tovább a cikkre

MILYEN ZUHANYKABINT VÁLASSZUNK?

2016.06.27
Sokan váltanának a hagyományos zuhanyzós megoldásról egy praktikus és esztétikus zuhanykabinra, ám gyakran csak a kereskedésben szembesülnek az óriási választékkal és a döntés nehézségével.  Segítünk választani, összeszedtük röviden, mire érdemes figyelni zuhanykabin vásárlása előtt.
tovább a cikkre

Segítség, miniatűr a fürdőm!

2016.06.17
A fürdőszoba méretével, hacsak nem egy húsz négyzetméteres, mini wellness központról van szó, kevesen vannak megelégedve. Segítünk, hogy ez ne maradjon így!
tovább a cikkre

PÁR TÉNY, AMIT NEM MINDENKI ISMER A BEÜZEMELÉSRŐL

2016.06.12
Ha kiválasztottuk álmaink fürdőszoba bútorát, kádját, zuhanykabinját, zuhanypaneljét vagy egyéb szaniter termékét és már elképzeltük, hogy milyen jól fog mutatni fürdőszobánkban, adódik a kérdés: ki rakja össze, ki végezze a beüzemelést?
tovább a cikkre

A RÓMAI FÜRDŐKTŐL A MODERN HIDROMASSZÁZS KÁDAKIG – A FÜRDŐK ÉS A FÜRDŐSZOBA KALANDOS TÖRTÉNETE II.

2016.06.10
A fürdőszobák története hosszú, hullámvölgyekkel teli sztori. Bejegyzésünkben bemutatjuk, hogy változtak a higiéniai körülmények a 18. századtól napjainkig.
tovább a cikkre

A RÓMAI FÜRDŐKTŐL A MODERN HIDROMASSZÁZS KÁDAKIG – A FÜRDŐK ÉS A FÜRDŐSZOBA KALANDOS TÖRTÉNETE I.

2016.06.03
A mai kor fürdőszobájának kényelme, elvonulásra alkalmas légköre, valamint – elődeink körülményeihez képest extrém mértékű – higiéniája csak évezredek alatt alakult ki. Kétrészes cikkünkben három fontos mérföldkőt mutatunk be: a római fürdők zsivajtól hangos világát, melyet a középkori Európa tisztálkodási szokásainak látványos (és a szaglószerveket is jócskán kifacsaró…) hanyatlása követett. Sok évszázadnak kellett eltelnie, míg a fürdőszoba végül elkezdte a mai formáját felvenni – cikkünk következő…
tovább a cikkre

ZUHANYZÓ VAGY KÁD? – NÉZŐPONTOK ÉS MEGOLDÁSOK

2016.05.20
Vannak, akik csupán azért vásárolnak kádat, hogy legalább a lehetőséget meghagyják egy időben távoli, télesti, forró fürdőre – hogy aztán végül időhiány miatt csak szökőévente egyszer kerítsenek sort az álom beteljesítésére. Ugyanakkor, ha kisgyerek vagy idősebb ember van a családban, az szintén megnehezíti a választást. Első blogbejegyzésünkben alaposan körüljárjuk a zuhanyzó kontra fürdőkád témakört, hogy a helyes döntéshez minden nézőpont rendelkezésre álljon.
tovább a cikkre

Mennyit ér a lojális online vásárló szavazata? - hirado.hu

2015.06.09
Lezárult az Év Internetes Kereskedője Díj 2015 közönségszavazása, kiderült, hogy melyik a másfél milliárd alatti forgalmú 20 legnépszerűbb webáruház ma Magyarországon.
tovább a cikkre

A SANIMIX™ termékekről

2015.05.26
A Sanimix Kft. 1994 óta a minőség és a megbízhatóság garanciája a szaniter áruk forgalmazásában. 16 éve széleskörű piaci tapasztalataival és kedvező árfekvésű termékeivel áll partnerei rendelkezésére. A Sanimix Kft. 1994-ben alakult meg és kezdte el tevékenységét szaniter termékek olaszországi importjával. A folyamatosan növekvő forgalomnak köszönhetően, 1998 második felére a cég bekerült az első három vezető magyarországi csaptelep importőr cég közé. Újabb két év elteltével a vezető helyet is sikerült…
tovább a cikkre

GŐZFÜRDŐ - A WELLNESS MAGASISKOLÁJA

2014.09.01
Egy igazi gőzfürdő nemcsak megtisztít, de a meleg levegő magas páratartalma ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést és még a káros baktériumokat, kórokozókat is elpusztítja. Az őszi náthás, influenzás időszakban különösen érdemes lenne beiktatni egy-egy török fürdőt a hetirendünkbe.
tovább a cikkre

Quick Line - a világszabadalommal védett technológia

2013.10.30
A Quick Line® családba tartozó kabinok az új gyorsrögzítő rendszernek köszönhetően rekordgyorsasággal felállíthatók
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?