raktarsopres

Csapuniverzum blog

Fürdőszoba bulvár: érdekes sztorik, izgalmas tudnivalók a fürdőszobÁk világából

Ha megpihenne az online barangolás közben, virtuális pihenőszobánkat Önnek találtuk ki! Szakmai blogunkban minden héten olyan témákat igyekszünk körüljárni, melyek a webáruház tartalmához szorosan kötődnek, értékes és szórakoztató információkkal szolgálnak. Olvasson, tájékozódjon – hiszen cikkeinkkel a vásárlás előtti döntést is szeretnénk megkönnyíteni!
Ön is javasolhat blogtémát! Ha szívesen olvasna nálunk egy adott témáról, írja meg nekünk érdeklődésének tárgyát az info@geminiduo.hu e-mail címre!

Fürdőd a feng shui szerint – így csináld

2017.04.18
A feng shui filozófiája többezer éves hagyományra tekint vissza, célja, hogy a tereket, legyen az a lakásban egy szoba, vagy akár a kert úgy rendezzük be, tárgyakat, növényeket olyan módon helyezzünk el, hogy a megfelelő energiák hasznosuljanak.
tovább a cikkre

3 illóolaj a szaunába a jó egészségért és stresszmentes hangulatért

2017.01.08
A szerencsésebbek otthonukban, mások wellness központokban és fitness termekben élvezhetik a szauna áldásos hatását. A fejüket ilyenkor gyakorta felütő járványok idején a jótékony illóolajoknak különösen nagy hasznát vehetjük.
tovább a cikkre

Kényeztető szaunázás télen is

2017.01.04
Röpködnek a mínuszok, mi is eshetne jobban ebben a zord időben, mint egy kényeztető, forró szaunázás? Lássuk, hogy miért érdemes rendszeresen elmerülnünk a gőzben, no meg persze a gondolatainkban!
tovább a cikkre

Közeleg a tél – élvezze pezsgőfürdőben!

2016.10.14
A víz az élet feltétele – a meleg víz pedig az egészséges életé! A pezsgőfürdő, avagy jakuzzi egyesíti mindazt, ami a magas színvonalú wellnesshez szükséges: izomlazító, stresszoldó tulajdonságait aligha tudja bármi felülmúlni. Hiszen mi is lehetne pihentetőbb, mint a bőrünkön élvezni a zubogó, forró víz masszírozó érintését – a szabadban? Blogbejegyzésünkben segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb jakuzzit, de előtte lássuk, milyen előnyökkel is szolgál a napi hidromasszázs.
tovább a cikkre

6 dolog, amit csak egy igazán jó infraszaunában találhatsz meg

2016.09.26
Az infraszauna lényegét, hatását tekintve hasonlít a finn szaunára, ám részletesen megvizsgálva rengeteg eltérés mutatkozik mind a működésük, mind az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk között.
tovább a cikkre

Kerti medence, jakuzzi, dézsa: melyiket válasszuk?

2016.07.22
A válasz nem is olyan egyszerű, hiszen a döntés előtt számos kérdést kell mérlegelni. Mekkora és milyen a kertünk, árnyékos vagy inkább napsütéses? Mennyire lejt a terep, akarunk-e földmunkát végezni, betonozni? Mennyit és hányan fürödnénk benne? Az alábbi támpontokkal reméljük, segítünk dönteni.
tovább a cikkre

NYÁRON SZAUNÁZNI? ELSŐRE TALÁN ŐRÜLTSÉGNEK HANGZIK...

2016.07.01
A hőmérő higanyszála mostanában egyre feljebb és feljebb kúszik – első látásra talán okafogyottnak tűnhet most a szaunázás, hiszen a nagy melegben a verejtékezés és a felhevülés mindannyiunk számára –talán túlzottan is– hétköznapi, már-már zavaró élmény…
tovább a cikkre
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?
Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?