Vissza az előző kategóriába

Olimpia kerti bútor szett tóp színben

Kedvencekhez!
Gyártó: Logé - Logé
Termékverzió: Logé OLIMPIA kerti bútor szett tóp színben
Cikkszám: OLIMPIATAUPE
Súly: 42 000 gr

Rövid leírás: Két székből, egy kanapéból, egy asztalból álló műrattan kerti bútor garnitúra
további információk...
Készleten

Kerti bútor típus: Kerti bútor garnitúra és szett

Kerti bútor garnitúra és szett

Kerti bútor anyaga: Fém

Fém

Kerti bútor szín: Taupe

Taupe
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
158.500 Ft
Eredeti ár: 205.800 Ft
23% megtakarítás
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


Olimpia - Két székből, egy kanapéból, egy asztalból álló műrattan kerti bútor garnitúra.

Az asztal edzett biztonsági üveglappal van ellátva. Az üveg ellenáll a karcolásoknak.A kiváló minőségű technorattan ellenáll az éghajlati viszonyoknak. Könnyen tisztítható. Csak törölje le nedves ruhával, vegyi tisztítás nem szükséges.

Párnák vízálló poliészterből. A huzat egyszerűen eltávolítható, aminek köszönhetően a párnák könnyen moshatók.

A bútorok acél porszórt vázon helyezkednek el, így az egész készlet egyedi karaktert és modern dizájnt kínál.

A háttámla hátulján fogantyú van, így egyszerűen mozgatható a bútor.

Műszaki adatok:

 • Szín: bézs + taupe (szürke-barna)
 • Anyag: alumínium porszórt keretek, technorattan, asztali üveglap, poliészter párnák
 • Ülések száma : 4
 • Az asztal méretei: magasság 31,5 cm, szélesség 80,5 cm, mélység 69,5 cm

 

A szék méretei: 

 • A teljes ülés méretei: magasság 61cm, szélessége 67cm, mélység 69,5cm
 • A szék ülőrész mérete: szélesség 66cm, mélység 60cm
 • Az ülés háttámlájának méretei: magasság 32cm, szélesség 66,5cm
 • Az üléspárna méretei a székről: magasság 8cm, szélesség 66,5cm, mélység 61,5cm
 • A háttámla párnázat méretei: magasság 40cm, szélesség 64cm, mélység 20cm

 

A kanapé méretei:

 • A teljes kanapé méretei: magasság 80cm, szélessége 140cm, mélység 75cm
 • A kanapé ülés méretei: szélesség 120cm, mélység 64,5cm
 • A kanapé háttámla méretei: magasság 32cm, szélessége 120cm, mélység 75cm
 • Az üléspárna méretei: magasság: 8cm, szélesség: 60cm, mélység: 65cm
 • A kanapé háttámla méretei: magasság 36cm, szélesség 60cm, mélység 20cm

Szállítás

Általános információk

A kiszállítás általános határideje terméktől függően 1-15 munkanap, készletes termékek esetén lényegesen rövidebb. Szállítást megelőzően kollégáink értesíteni fogják Önt a megadott elérhetőségei egyikén.

 

Szállítási módok

Normál szállítás: ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról. Az Ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni. Egyes termékek súlyából és/vagy termetéből adódóan a futárnak szüksége lehet segítségre átadáskor. Erre szállítás előtt 24 órával felhívjuk figyelmüket.

 • MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-1/767-82-82-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
 • GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a terméke(ke)t.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:

Értékhatárok

Alsó határ

Felső határ

Szállítási költség

0Ft

15 000Ft

990Ft

15 010Ft

25 000Ft

1 490Ft

25 010Ft

50 000Ft

2 490Ft

50 010Ft

100 000Ft

3 490Ft

100 010Ft

199 900Ft

4 490Ft

199 900Ft

 

5 490Ft

 

Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz.  

Prémium szállítás:

A hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, és a kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Legkésőbb az árufelvételt követő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit, időpontját – igazodva az Ön igényeihez. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Prémium Plusz szállítás:

Az előbb részletezett prémium szállítással megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a futárok megvárják, amíg Ön kibontja a megrendelt terméket, majd a feleslegessé vált csomagoló anyagot összeszedik, elszállítják, majd szakszerűen megsemmisítik. A szolgáltatás díja: prémium szállítás + 1.500 Ft.

Délutáni szállítás:

A Posta bizonyos településeken a 17:00-20:00 óra között történő kézbesítést is megkísérli. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését általános (08.00-17.00 óra között) időpontban is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Ezen időintervallumban történő kézbesítési kísérletet a Posta csak a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf internetes oldalon közzétettek szerinti településeken vállalja.

Szombati szállítás:

Posta a küldemények sikeres kézbesítése érdekében bizonyos településeken szombati napon is megkísérli 08:00– 12:00 óra között a kézbesítést. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését szombati napot megelőzően, hétköznapon is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Amennyiben az első kézbesítés kísérlet szombati napon történik és az sikertelen, a Posta a következő munkanapon kísérli meg a küldemény másodszori kézbesítését.

 

 

Köszönjük, hogy minket választott!


Ugrás az oldal tetejére