DALIA egypontos zuhanyszett

Kedvencekhez!
Gyártó: Deante - Deante
Termékverzió: Deante NDD041K DALIA egypontos zuhany szett króm profil
Cikkszám: NDD041K
Súly: 650 gr

Rövid leírás:
további információk...
Rendelésre (beérkezés 5-10 nap)

Kézi zuhany színe: Króm

Króm

Kézi zuhany formája: Kerek alakú

Kerek alakú

Fali tartóval: Nem

Nem
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
8.170 Ft
Eredeti ár: 8.600 Ft
5% megtakarítás
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


DALIA egypontos zuhany szett
A Deante egy lengyel márka, amely több mint 25 éve sikeresen működik a piacon, köszönhetően annak, hogy az ország legjobb tervezői dolgoznak ott, ezzel garantálva termékeik folyamatos kreatív megújulását és minőségét.

 

Termék jellemzők

  • Hossz: 75 cm
  • Zuhanyfej átmérője: 9,2 cm
  • Eső, hidromasszázs és vegyes patak funkció
  • 150 cm-es dupla fonott acéltömlő

Tisztelt Vásárlónk!

www.csapuniverzum.hu

Áruházunk a megrendelt termékeket 199.900.- rendelési érték felett ingyenesen szállítja házhoz, itt részletesen elolvashatja, milyen feltételekkel tudjuk vállalni ezt a jelentős értékű szolgáltatást most ingyenesen!

A termékek ingyenes szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni, melyet munkatársunk a szállítást megelőző napon telefonon egyeztetni fog Önnel. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a termékeket.

Természetesen mód van a termékek újbóli kiszállítására, amennyiben az egyeztetett kiszállítás nem a mi hibánkból hiúsult meg, ezt szállítási díj fejében tudjuk vállalni, mely a termék logisztikai adataitól függ. A szállítás költségét az újbóli kiszállítás előtt egyeztetjük Önnel.

Az ingyenes kiszállítás határideje terméktől függően 5-15 munkanap is lehet, ám készletes termékeknél akár ennél lényegesen rövidebb is.

A termékek házhozszállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról.

Vannak olyan termékek is amelynél a termék jellege miatt egyedi szállítási költséget kellett kikalkulálnunk (Ennek összege a termék vételáránál fel van tüntetve), ebben az esetben ez a szállítási költség az érvényes, és nem a díjtáblázatban foglalt összeg határok által meghatározott értékek.

199.900.-Ft alatti megrendeléseknél a szállítási költség az alábbiak szerint alakul:

Szállítási költségek


Ugrás az oldal tetejére