Vissza az előző kategóriába

Cascada multi system süllyesztett szabályzópanel

Kedvencekhez!
Gyártó: Deante - Deante
Termékverzió: Deante NAC09CM Cascada multi system süllyesztett, szabályzópanel,króm
Cikkszám: NAC09CM
Súly: 8 200 gr

Rövid leírás: Kiváló lengyel minőségű süllyesztett szabályzópanel a Deante-től.
további információk...
Rendelésre (beérkezés 5-10 nap)
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
90.304 Ft
Eredeti ár: 121.400 Ft
26% megtakarítás
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


DEANTE süllyesztett szabályzópanel
A Deante egy lengyel márka, amely több mint 25 éve sikeresen működik a piacon, köszönhetően annak, hogy az ország legjobb tervezői dolgoznak ott, ezzel garantálva termékeik folyamatos kreatív megújulását és minőségét.

Termék jellemzők

  • Szélesség: 200 mm
  • Hossz: 600 mm
  • Mélység: 75 mm
  • A osztály: 15 l / perc
  • süllyesztett,egyfogantyús
  • Króm panel

Tisztelt Vásárlónk!

www.csapuniverzum.hu

Áruházunk a megrendelt termékeket 199.900.- rendelési érték felett ingyenesen szállítja házhoz, itt részletesen elolvashatja, milyen feltételekkel tudjuk vállalni ezt a jelentős értékű szolgáltatást most ingyenesen!

A termékek ingyenes szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni, melyet munkatársunk a szállítást megelőző napon telefonon egyeztetni fog Önnel. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a termékeket.

Természetesen mód van a termékek újbóli kiszállítására, amennyiben az egyeztetett kiszállítás nem a mi hibánkból hiúsult meg, ezt szállítási díj fejében tudjuk vállalni, mely a termék logisztikai adataitól függ. A szállítás költségét az újbóli kiszállítás előtt egyeztetjük Önnel.

Az ingyenes kiszállítás határideje terméktől függően 5-15 munkanap is lehet, ám készletes termékeknél akár ennél lényegesen rövidebb is.

A termékek házhozszállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról.

Vannak olyan termékek is amelynél a termék jellege miatt egyedi szállítási költséget kellett kikalkulálnunk (Ennek összege a termék vételáránál fel van tüntetve), ebben az esetben ez a szállítási költség az érvényes, és nem a díjtáblázatban foglalt összeg határok által meghatározott értékek.

199.900.-Ft alatti megrendeléseknél a szállítási költség az alábbiak szerint alakul:

Szállítási költségek


Ugrás az oldal tetejére