Vissza az előző kategóriába

Zuhanykabin görgő szimpla (G-40)

Kedvencekhez!
Gyártó: Leziter - Leziter
Termékverzió: Leziter G40 Zuhanykabin görgő szimpla (G-40)
Cikkszám: G40
Súly: 25 gr

Rövid leírás:
további információk...
Készleten
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
850 Ft
Eredeti ár: 1.800 Ft
53% megtakarítás
Ezen az áron már csak 845 db termék van
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


Zuhanykabin görgő szimpla

Cikkszáma: (G-40)

Termék leírás:

  • Szimpla görgő
  • Excenteresen állítható
  • Görgő átmérő: 22 mm
  • Furat átmérő: 12 mm
  • Teljes hossz: 39 mm

Tisztelt Vásárlónk!

www.csapuniverzum.hu

Áruházunk a megrendelt termékeket 199.900.- rendelési érték felett ingyenesen szállítja házhoz, itt részletesen elolvashatja, milyen feltételekkel tudjuk vállalni ezt a jelentős értékű szolgáltatást most ingyenesen!

A termékek ingyenes szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni, melyet munkatársunk a szállítást megelőző napon telefonon egyeztetni fog Önnel. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a termékeket.

Természetesen mód van a termékek újbóli kiszállítására, amennyiben az egyeztetett kiszállítás nem a mi hibánkból hiúsult meg, ezt szállítási díj fejében tudjuk vállalni, mely a termék logisztikai adataitól függ. A szállítás költségét az újbóli kiszállítás előtt egyeztetjük Önnel.

Az ingyenes kiszállítás határideje terméktől függően 5-15 munkanap is lehet, ám készletes termékeknél akár ennél lényegesen rövidebb is.

A termékek házhozszállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a további, ingatlanon belüli mozgatásáról.

Vannak olyan termékek is amelynél a termék jellege miatt egyedi szállítási költséget kellett kikalkulálnunk (Ennek összege a termék vételáránál fel van tüntetve), ebben az esetben ez a szállítási költség az érvényes, és nem a díjtáblázatban foglalt összeg határok által meghatározott értékek.

199.900.-Ft alatti megrendeléseknél a szállítási költség az alábbiak szerint alakul:

Szállítási költségek


Ugrás az oldal tetejére