Vissza az előző kategóriába

Intex 68351 Seahawk 4 gumicsónak 351 x 145 x 48 cm

Kedvencekhez!
Gyártó: Intex - Intex
Termékverzió: Intex 68351 Seahawk 4 gumicsónak 351 x 145 x 48 cm
Cikkszám: INTEX-68351

Rövid leírás: Intex 68351 Seahawk 4 gumicsónak 351 x 145 x 48 cm
további információk...
Rendelésre (beérkezés 7-14 nap)

Medence kiegészítők típusa: Egyéb medence kiegészítő

Egyéb medence kiegészítő
Szállítási költség:
Garancia idő:
Biztosítás:
Beépítést kérek:
49.500 Ft
0 Vásárlói értékelés: (0)

Vásárlóink által feltöltött képek a termékről


Ez az Intex felfújható gumicsónak (68351) 351 cm hosszú, és biztonsági csónakként használható. Könnyen felállítható és sekély vizeken ideális.

Ez a kiváló minőségű anyagokból gyártott csónak rendkívül masszív és strapabíró, mindemellett pedig ellenáll a sós víznek és a napfénynek.

A felfújható csónakpadló felülete teljesen egyenletes, így növeli a stabilitást a vízen.

A hozzátartozó evezőlapátok ergonomikus dizájnt kaptak, a kényelmes szállítás és tárolás érdekében pedig két részre szedhetők szét.

A csónak 2 szelep segítségével gyorsan felfújható és leereszthető. Ez a felfújható gumicsónak négy felnőtt számára alkalmas, maximális összesített teherbírása pedig 400 kg.

A Seahawk 4 szettet az NMMA - US Tengerészeti Szövetség tanúsítja. A gumihajók átmentek az amerikai parti őrség és az osztrák TÜV technikai tesztelésén. Ajánlott családok és halászok részére - gyermekek részére csak felnőtt kíséretében.

A szett tartalmaz:

 • 1 db felfújható csónakot 
 • 1 db kézi pumpát 
 • 2 db evezőlapátot
 • Paraméterek:
 • A csónak méretei: 351 x 145 x 48 cm (H x Sz x M)
 • Evezőlapát hossza: 1,22 m
 • Pumpatömlő 3 fúvókával
 • Szállítható személyek száma: 4 felnőtt
 • Max. terhelhetőség: 400 kg
 • 3 légkamra
 • Körben kapaszkodókötél
 • Felfújható bordázott padló a kényelem és a merevítés érdekében
 • Hegesztett evezővillák
 • Robusztus vinil konstrukció
 • 2 db szelep a gyors felfújáshoz és leeresztéshez
 • Felszerelést tartalmazó tasak
 • Felfújható párnák
 • 2 db horgászbot tartó
 • A küldemény tartalmaz:
 • 1 db Gumicsónakot
 • 1 db Kézi pumpát
 • 2 db Alumínium evezőlapátot

Általános információk

A kiszállítás általános határideje terméktől függően 1-15 munkanap, készletes termékek esetén lényegesen rövidebb. Szállítást megelőzően kollégáink értesíteni fogják Önt a megadott elérhetőségei egyikén.

 

Házhozszállítás

 

Szállítási módok

Normál szállítás: ez a hagyományos háztól-házig történő szállítás. A termékek házhoz szállítása az ingatlan utcai bejáratáig tart, ezért kérjük, gondoskodjon a termék ingatlanon belüli mozgatásáról. Az Ön rendelését az MPL vagy a GDL fogja kézbesíteni.

 • MPL: a kiszállítás előtti napokban e-mail értesítést küldünk Önnek a termékek átadásáról, majd a szállítás napján kap egy SMS-t a Postától, melyben tájékoztatják a várható érkezésről. Ha pontosabb információra van szüksége, a 06-40/46-46-46-es postai telefonszámon érdeklődhet az SMS-ben kapott ragszám bemondásával.
 • GDL: a kiszállítást megelőző munkanapon, amikor átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztesse a másnapi kiszállítást. A szállítási címre való érkezést, 15-30 perccel korábban telefonon jelzi Önnek a futár. A termékek szállítását kizárólag az általunk meghatározott napon tudjuk vállalni. Mivel a tehergépkocsik a megadott címek alapján kört mennek, így a szállítási napon belül nem tudják a sorrendet változtatni, hiszen ebben az esetben nem érnének oda valamennyi címre. Kérjük ezért, hogy az egyeztetett időpontban biztosítsa a megadott címen az áruátvételt, illetve olyan címet adjon meg, ahol valaki biztosan át tudja venni a terméke(ke)t.

A szállítás költsége minden termék adatlapján fel van tüntetve. Több tételes rendelés esetén a szállítási költség a rendelés végösszegétől függ. Az ország minden pontjára érvényes árakat pedig a következő táblázatban tekintheti meg:

Értékhatárok
Alsó határ Felső határ Szállítási költség
0Ft 15 000Ft 990Ft
15 010Ft 25 000Ft 1 490Ft
25 010Ft 50 000Ft 2 490Ft
50 010Ft 100 000Ft 3 490Ft
100 010Ft 199 900Ft 4 490Ft
199 900Ft   5 490Ft

 

Webáruházunk az ingyenes szállítási promócióval megjelölt termékeket díjmentesen szállítja házhoz. 

 

Prémium szállítás:

A hagyományostól eltérő módon ez azt jelenti, hogy nem csak háztól házig történik a szállítás, hanem a futár beviszi a megrendelt terméket a lakásba, és a kérésének megfelelő helyre teszi. Különösen akkor hasznos ez, ha emeletes házban lakik, illetve ha a termék adottságai (súlya és mérete) nem teszik lehetővé azt, hogy egyedül mozgassa. Prémium szállítás esetén a Gebrüder Weiss futárszolgálata fogja végezni a kézbesítést. Legkésőbb az árufelvételt követő munkanapon felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon és egyeztetik a kiszállítás körülményeit, időpontját – igazodva az Ön igényeihez. A prémium szállítás díja termékenként változó, a termék adatlapján tud róla tájékozódni.

Prémium Plusz szállítás:

Az előbb részletezett prémium szállítással megegyezik, azzal a különbséggel, hogy a futárok megvárják, amíg Ön kibontja a megrendelt terméket, majd a feleslegessé vált csomagoló anyagot összeszedik, elszállítják, majd szakszerűen megsemmisítik. A szolgáltatás díja: prémium szállítás + 1.500 Ft.

Délutáni szállítás:

A Posta bizonyos településeken a 17:00-20:00 óra között történő kézbesítést is megkísérli. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését általános (08.00-17.00 óra között) időpontban is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Ezen időintervallumban történő kézbesítési kísérletet a Posta csak a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf/postai_aszf internetes oldalon közzétettek szerinti településeken vállalja.

Szombati szállítás:

Posta a küldemények sikeres kézbesítése érdekében bizonyos településeken szombati napon is megkísérli 08:00– 12:00 óra között a kézbesítést. Ez nem zárja ki azt, hogy a Posta a küldemény kézbesítését szombati napot megelőzően, hétköznapon is megkísérelje. Ha a vállalt időpont előtt történő kézbesítési kísérlet sikertelen, akkor a vállalt időben történő kézbesítés számít első kézbesítési kísérletnek. Amennyiben az első kézbesítés kísérlet szombati napon történik és az sikertelen, a Posta a következő munkanapon kísérli meg a küldemény másodszori kézbesítését.

 

 

Köszönjük, hogy minket választott!


Ugrás az oldal tetejére