Garanciális feltételek, hibabejelntés

Garancia igény érvényesítéséhez kérnénk az alábbi űrlapot kitölteni.

Felhívnánk figyelmét hogy amennyiben sikeres a bejelentése, akkor ugyanúgy, mint a rendelés leadásakor, azonnal érkezik önnek egy visszaigazoló email, amiben a bejelentésről szóló jegyzőkönyvet találja. Amennyiben ezt nem kapta meg, akkor valószínűleg valamit nem megfelelően töltött ki. Ez esetben keressen minket bizalommal a megadott garanciális elérhetőségek egyikén. A jegyzőkönyvek érkezési sorrendben, nyitvatartási időben kerülnek feldolgozásra. A jegyzőkönyv felvétele nélkül sajnos nem tudjuk megkezdeni bejelentésének feldolgozását. Amint ügyintézőnk feldolgozza a jegyzőkönyvet, tájékoztatja Önt a következő lépésről.

Számla sorszáma

A számlán a Bizonylatszám megnevezés alatt találja pl.: SZ_2016/1234567

Megrendelés azonosító

A rendelés leadását követően kapott visszaigazoló e-mailben találja, valamint a visszaigazoló e-mail tárgyában is szerepel pl.: 201612345

Név

A számlán szereplő nevet kérnénk megadni pl.: Kiss József vagy Kiskutya Kft

Email

Azt az e-mail címet kérnénk megadni amire a rendelést is leadták pl.: kiss.jozsef@email.hu

Telefon

Olyan telefonszámot kérnénk, amin a garancia ügyintézéssel kapcsolatban kereshetjük Önt pl.: 06301234567

Cím (irányítószámmal)

Ide a szállítási címet kérnénk megadni. Azt a címet ahol a termék van, ahol a szervizelés történik, vagy ahová küldhetjük a csereterméket, alkatrészt stb. pl.: 6000 Kecskemét, Hableány utca 12

Termék megnevezése

A számlán szereplő termékmegnevezés pl.: Bianca 55-ös komplett fürdőszobabútor magasfényű fehér, balos nyitásiránnyal

Termék kódja (cikkszáma)

Ezt a számlán a termék megnevezése előtt találja pl.: B55MFFMFFB

Termék vételára

A számlán szereplő összeget kell ide írni pénznem nélkül pl.: 55000

Hiba leírása

Ide a konkrét hibát kérnénk leírni. Lehetőség szerint teljes mértékig részletezve.

Érvényesíteni kívánt igény

Javítást, alkatrész utánpótlást, cserét, visszafizetést igényelhet. Ezeknek megvan a törvényben meghatározott kötelező sorrendje, amik az előbb felsorolt sorrendben érvényesíthetők.

Számla másolat

A feltöltendő képek legfeljebb 3MB méretűek és legfeljebb 1200x1200-as felbontásúak lehetnek. Egy db képet kérnénk a számláról, egy db képet a garanciajegyről, valamit 3 db különböző képet az Önnél lévő termékről, illetve annak hibájáról. Ha esetleg hiányos a csomag akkor a képeken az Önnél fellelhető elemeket kérnénk.

Garanciajegy

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

1. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

2. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

3. Kép a termékről

Engedélyezett fájl típusok: pdf, doc, gif, jpg, png, jpeg. Max. fájlméret: 10MB.

Hozzájárulok, hogy az általam önként megadott adataim a Leziter Kft. az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az Adatkezelési tájékoztató tartalmát elolvastam és megértettem, az azokban foglaltakat elfogadom, a hozzájárulásom önként és megfelelő tájékoztatást követően adtam.

Köszöntünk a csapuniverzum.hu világában!

Nézz körbe a webáruházunkban és válaszd ki a megfelelő fürdőszoba bútort, zuhanykabint, fürdőkádat, egyéb szanitereket. Számos gyártó termékeit kínáljuk, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb árú terméket. Magas minőségű termékeinkkel hosszú távra tervezhet.

Minden termékünknél megadjuk a megfelelő döntéshez szükséges nélkülözhetetlen információkat, viszont ha mégis kérdés merül fel, akkor szakértő ügyfélszolgálatos kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.

Nálunk a fürdőszoba a  ház legfontosabb helysége

Mindent megtalálhatsz nálunk, ami a fürdőszoba felszereléséhez szükséges. Akár zuhanykabint, kádat, vagy egy törölköző akasztót keresnél, a Csapuniverzumban megtalálhatod.

Széles választékunkból kiválaszthatod a tökéletes fürdőszoba alkotóelemeit.

Élményt is nyújtunk a vásárlás mellett

Webáruházunk kialakításakor fontos volt számunkra, hogy könnyen kezelhető, modern kinézetű áruházzal álljunk a vásárlóink rendelkezésére. A megrendelés után akár ingyenes házhozszállítással és 15 napos pénzvisszafizetési garanciával is kedveskedünk megrendelőinknek.

Szakértő beszerelő munkatársaink a megvásárolt termékek beüzemelésében is segítséget nyújtanak.

Mi akkor vagyunk boldogok, ha Te elégedett vagy

Termékeink, szolgáltatásaink a Te kényelmedet szolgálják. Reményeink szerint a széles választékunk el fogja nyerni a tetszésed, és hosszú távon elégedett leszel webáruházunkkal, termékeinkkel.

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a csapuniverzum.hu csapata

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu olcso.hu