ár név dátum

Hidromasszázs zuhanykabin

A kategóriában 49 termék található
Nem található termék

A hidromasszázs zuhanykabinban rejlő lehetőségek

 

A fürdőszobának nem kell kizárólag a napi tisztálkodási rutint kiszolgáló helységének lennie. A pihenés, munka utáni feltöltődés helye is lehet. A mai fürdőszobáknál már a kényelmes és esztétikus kialakításra is törekszünk, sőt, ezen túlmenően sokan már mini wellnessközponttá alakítják ezt a korábban mellőzött helyiséget, mely ezáltal a pihenés szigetévé válik otthonukban.

 

Na de mit csináljon az, aki nem rendelkezik elég hellyel egy ilyen kis oázis kialakításához? Ma már minden megoldható. A fürdőszoba kialakításánál természetesen a tér az elsődleges szempont, mely meghatározza, olykor korlátozza a lehetőségeinket. Szerencsére azonban ezeket az akadályokat is legyőzhetjük, ha úgy döntünk, hogy a wellness-élményt zuhanyzó formájában valósítjuk meg otthonunkban.

 

Hidromasszázs zuhany kialakítása otthonunkban

 

Ezt hidromasszázs zuhany kialakításával tehetjük meg. Dönthetünk úgy, hogy kiválasztott, vagy épített zuhanykabin hidromasszázs zuhanypanelt kap. Ilyenkor egy hidromasszázs funkcióval is rendelkező panelt kell választanunk a kész zuhanykabinba. De persze komplex rendszerek is rendelkezésünkre állhatnak, hidromasszázs zuhanykabin formájában.

 

A hidromasszázs kabin az alapvető masszázs funkció mellett több más kényelmi berendezéssel rendelkezhet. A választás egyik szempontja az általunk megszabott kényelmi funkciók teljesülése lehet. Persze a forma és a méret is nagyon fontos szempont, a fürdőszoba terének lehetőségei, illetve a fürdőszoba stílusa miatt is. A harmadik fontos tényező, mely befolyásolja választásunkat a masszázs zuhanykabin árak által szabott határ. Szerencsére egy kis utánajárással gyorsan értesülhetünk az éppen aktuális hidromasszázs zuhanykabin akciókról.

 

A hidromasszázs zuhanykabin felszereltsége

Felszereltség tekintetében többféle masszázs zuhanykabin létezik. A beépített kényelmi funkciók általában kombinálva vannak jelen az egyes termékekben, olyat érdemes választanunk, mely a nekünk fontos funkciókat tartalmazza.

 

Hidromasszázs kabin beépített prémium kiegészítőkkel

A prémium kiegészítők általában beépített szappanadagolót, felhajtható ülőkét, sokszor piperepolcot és törölközőtartót takarnak. A beépített ventilátor fokozza komfortérzetünket, a felső esőztető zuhany pedig ugyanúgy plusz kiegészítő, mint a mágneses ajtózár, mely a közlekedést teszi egyszerűbbé. Egy prémium termék a sok minőségi részletből összeadódva kelt bennünk luxusérzetet.

 

Hidromasszázs kabin beépített világítással

Vannak alsó, vagy -felsővilágítással felszerelt masszázs zuhanykabinok. Olyan zuhanykabint is találunk, mely hátsó világítást, beépített plusz hangulatvilágítást tartalmaz. De színterápiás tetővilágítás is segíthet az ellazulásban.

 

Hidromasszázs kabin beépített szórakoztató rendszerrel

A beépített szórakoztatórendszer a legtöbb esetben rádió formájába, illetve telefon csatlakoztatási lehetőség formájában növeli a prémiumérzetet.

 

Hidromasszázs kabin bónusz masszázsfunkciói

A zuhanykabin alapfelszereltsége szokott lenni a négy masszázsfúvóka. Választhatunk olyan terméket, mely hat fúvókával rendelkezik. De ezen felül tartalmazhat lábmasszázst is, de létezik olyan prémium kategóriás termék, amely masszírozó jettel rendelkező hátpárnát is tartalmaz.

 

Megjelenés és forma

 

Szögletes hidromasszázs zuhanykabin

A szögletes hidromasszázs zuhanykabin több méretben is kapható. Ez a formavilág optikailag nagyobbítja a kis fürdőszobákat, letisztult látványt nyújt, emellett karakteres megjelenése -főleg fekete színben- modern formában közvetíti a várt eleganciát.

 

Íves hidromasszázs zuhanykabin

Az íves hidromasszázs zuhanykabin a szögletes változattal szemben inkább kecsesebb formában közvetíti a minőség és esztétikum üzenetét. Nagyobb fürdőszobákban, akár nagy méretben, aszimmetrikus kialakítással igazán monumentális látványt nyújthat, méghozzá úgy, hogy az általa elfoglalt hely nem éri el egy kád méretét.

 

Aszimmetrikus hidromasszázs zuhanykabin

Az aszimmetrikus hidromasszázs zuhanykabin egyaránt lehet szögletes és íves is. Azonban nagyobb méretű az egyszerű négyzet alakú szögletes változatnál. Akkor igazán jó választás, ha egy kádnak még nincs elég hely a fürdőszobánkban, azonban egy kisebb zuhanykabin elhelyezésénél nagyobb térrel rendelkezünk.

 

A hidromasszázs zuhanykabin választása sok szempontból előnyös döntés lehet. A saját wellnessrészleg kialakításához masszázs, fény és zene is szolgál, egy komplett szórakoztatórendszerhez jutunk hozzá egyetlen zuhany megvásárlásával.

Korábban megtekintett termékek

Nem található termék
A kategóriában megtalálható márkák (5)
A következő oldalon találkozhat termékeinkkel
Ugrás az oldal tetejére